„Rock Your World II” Debutează la Școala Gimnazială nr. 41

//„Rock Your World II” Debutează la Școala Gimnazială nr. 41

București, 11 septembrie 2023

 

Muzică, Ritm și Inspirație:

„Rock Your World II” Debutează la Școala Gimnazială nr. 41 din București

 

Într-un parteneriat impresionant cu Școala Gimnazială nr. 41, Asociația Aripi Pentru Toți – APT este mândră să anunțe demararea proiectului „Rock Your World II”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow. Acest proiect deosebit începe pe 23 septembrie cu Parada „Rock Your World II”, la care poate participa orice doritor, locuitor al cartierului Ion Creangă, urmată de ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorat, ce se vor desfășura în perioada 25 septembrie – 13 octombrie 2023 la sediul partenerului.

Scopul acestei ediții a proiectului este de a inspira elevii claselor a VI-a  și a VII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 41 să descopere minunata lume a muzicii și a ritmului, sub îndrumarea unor muzicieni profesioniști și a unui invitat special, dar și de a promova proiectul în rândul locuitorilor cartierului Ion Creangă prin intermediul Paradei, eveniment deosebit in rândul activităților de gen.

Proiectul „Rock Your World II” începe cu o paradă spectaculoasă ce pornește din fața Școlii Gimnaziale nr. 41, pe 23 septembrie, începând cu ora 10:30 și având ca destinație foișorul din Parcul Ion Creangă unde cei prezenți sunt așteptați cu muzică, ateliere muzicale dar și cu elemente surpriză. Această paradă este primul pas în călătoria muzicală ce urmează.

Între 25 septembrie și 13 octombrie, la Școala Gimnazială nr. 41, elevii claselor a VI-a  și a VII-a vor avea ocazia de a participa la ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorship. Aceste activități sunt menite să îi introducă în universul fascinant al muzicii și să le ofere îndrumare de la muzicieni profesioniști.

Printre cei care vor face acest proiect deosebit posibil se numără membrii trupei de heavy metal Scarlet Aura: Mihai Dănciulescu, Rareș Nistor și Matthias Klaus, oferindu-le elevilor o perspectivă unică asupra muzicii rock. De asemenea o avem ca invitat special pe Pohoață Mihaela, triplă campioană mondială la gimnastică aerobică. Ea va aduce jocuri muzicale și de ritm, demonstrații de ritm și mentorat completând astfel experiența muzicală a participanților.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, social, mediu, sănătate, cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 de euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice de învățământ preuniversitar și grupurilor informale/de inițiativă.

„Rock Your World II are ca obiectiv să stimuleze creativitatea, să încurajeze pasiunea pentru muzică și să dezvolte abilitățile tinerilor. Participanții vor descoperi puterea terapeutică a muzicii și își vor crea amintiri de neuitat într-o atmosferă de învățare distractivă și inspirațională”, a declarat Aura Dănciulescu, manager de proiect și Vicepreședinte al Asociației Aripi Pentru Toți – APT.

Contact:
Pentru mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili interviuri, vă rugăm să contactați:

Nume: Aura Dănciulescu

Telefon: 0773924897

Email: contact@aripipentrutoti.com

 

Despre organizație:

Asociația Aripi Pentru Toți – APT este o organizație non-guvernamentală dedicată promovării culturii și artelor în rândul copiilor și tinerilor. APT își propune să inspire și să ofere oportunități de dezvoltare personală prin intermediul muzicii și artelor conexe. Mai multe informații despre APT pot fi găsite pe www.aripipentrutoti.com.

Poster de promovare 1

Poster de promovare 2

2023-09-12T10:50:37+03:00