Personal didactic

//Personal didactic
Personal didactic2024-01-08T21:38:13+02:00

Georgiana GRIGORAȘ

Profesor învățământ preșcolar, grad didactic II

Să lucrez cu cei mici este, în egală măsură, o provocare de care am parte zi de zi, o sursă de energie, cât și o responsabilitate uriașă, pe care mi-o asum cu multă siguranță.

Daniela ANGHEL

Profesor învățământ preșcolar, grad didactic II

Nu există artă mai frumoasă decât arta educaţiei, pictorul şi sculptorul fac doar figuri fără viaţă, dar educatorul creează un chip viu, uitându-se la el, se bucură şi oamenii, se bucură şi Dumnezeu.” (Ioan Gura de Aur)

Consider că a fi educatoare este o responsabilitate imensă. În acest „joc” de zi cu zi, noi trebuie să formăm temelia, adevărata fundație a personalității, viitorului adult.

Mariana Simona MARCU

Profesor învățământ preșcolar, definitiv

Sunt profesor titular, cu o vechime de 32 de ani în această unitate școlară. Îmi place să lucrez cu copiii, consider că activitatea pe care o desfășor in cadrul școlii este importantă în dezvoltarea intelectuală a acestora.

Rozalia PREDA

Profesor învățământ preșcolar, definitiv

După mamă, educatorul este primul model pe care copiii îl întâlnesc pe parcursul vieții. Profesia mea este o oportunitate prin care pot contribui la prima etapă din viața copilului denumită ,,cei 7 ani de acasă” și în care pot învăța alături de ei lucruri noi. Sunt o fire deschisă, responsabilă și prietenoasă, cu o experiență de 30 ani în învățământul preșcolar.

Georgeta ȘTEFAN

Profesor învățământ preșcolar, grad didactic I

Creativitatea, empatia, iubirea, seriozitatea și încrederea oferită copiilor sunt o parte din ingredientele „succesului” meu.

Mariana MATACHE

Profesor învățământ preșcolar, grad didactic I

Am o vechime de 20 de ani in această școală; întrucât îmi place să lucrez cu oamenii și copiii consider activitatea pe care o desfășor in cadrul școlii benefică atât pentru cei mici cât și pentru mine deoarece o fac cu plăcere.

Tanți RADU

Profesor învățământ preșcolar, definitiv

Sunt profesor titular cu o vechime de 32 ani în această școală.
In cadrul activității mele colaborez foarte bine cu întreg colectivul unității școlare, cu părinții și bineînțeles cu cei mici; iubind copiii și munca cu aceștia, îmi place să spun că sunt devotată meseriei, pe care mi-am ales-o din dragoste pentru copii și  pe care o practic în continuare cu plăcere !

Ioana Mădălina CIOBANU

Profesor învățământ preșcolar

Ca și profesor pentru învățământul preșcolar sunt creativă, înțelegătoare și comunicativă cu copiii, având dorința de perfecționare continuă in această profesie.

Elena CONSTANTINESCU

Profesor învățământ preșcolar, grad didactic I

Consider ca un suflet cald și o inimă iubitoare sunt două calități ce, îmbinate cu entuziasmul tineresc și profesionalismul conturează încrederea în forța educației celor mici.

Ioana ZAMFIR

Profesor învățământ preșcolar, definitiv

Sunt o persoana amabilă, prietenoasă, atentă, răbdătoare, capabilă să-și lase toate problemele personale în afara grădiniței. Să văd ochii copiilor larg deschiși pentru a surprinde cu lăcomie fiecare cuvânt, privire și gest pe care îl fac, este doar unul dintre motivele pentru care m-am dedicat tuturor generațiilor de-a lungul carierei de dascăl.

Ioana DRAGNEA

Profesor învățământ preșcolar

Mă caracterizează o mare dragoste fata de copii. Sunt calma si răbdătoare in comunicarea cu aceștia si deschisa spre lucruri noi.

Păuna UNGUREANU

Profesor învățământ preșcolar, Definitivat

A fi educator înseamnă a semăna iubire, a modela suflete și a deschide minți, a pregăti oameni pentru viață. Sunt mândră de toți copiii care mi-au trecut prin mână. Nu m-am gândit niciodată să fac altceva, mi-a plăcut întotdeauna munca aceasta. Am iubit si iubesc copiii.