Management

//Management
Management2024-04-23T22:24:15+03:00

DIRECTOR

Prof. Gabriela TOADER

„Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas.”
„Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas.”

Socrate

Să fiu profesor a fost visul meu dintotdeauna; copil fiind nu m-am gândit niciodată că aș putea face altceva. Azi, dintre toate activitățile mele, ceea ce îmi aduce cea mai mare bucurie și satisfacție este lumina din ochii copilului care a înțeles ceva ce părea complicat, iar acum i se pare ușor și firesc.

Fac parte din generația care a crescut fără TV sau computer, așa că marile mele pasiuni în copilărie și adolescență au fost matematica și cititul. Am ales în final profilul real și în 1990 am devenit profesor de matematică. În 1996 m-am transferat la Școala Gimnazială nr. 41, în sectorul 2, unde am rămas până azi.

Curând am înțeles că, pentru a face educație de calitate, nu e suficient să îți pui sufletul pe tavă în clasă. E nevoie să ai condiții și trebuie să lupți pentru ele. Așa că în 1998 am obținut prin concurs postul de director al școlii.

Am fost director până în 2012, timp în care am implementat un proiect de reabilitare instituțională finanțat de Banca Europeană de Investiții, în cadrul căruia școala a fost practic reconstruită din temelii, extinsă și modernizată. În 2000 școala și-a completat portofoliul prin adăugarea unor grupe de învățământ preșcolar.

Din decembrie 2020 am avut bucuria să revin la conducerea școlii mele de suflet, Școala Gimnazială nr. 41, unde pot valorifica toată experiența și toate competențele pe care le-am acumulat, să aduc metode moderne și eficiente în beneficiul copiilor din comunitatea noastră. În primele 3-4 luni am obținut toate autorizațiile și am deschis bucătăria pentru copii de la grădiniță și semiinternat. Am obținut reabilitarea integrală a clădirii școlii în 2022, table inteligente,  mijloace moderne de învățământ – și voi continua până când fiecare clasă va avea cele mai bune condiții, nu mai târziu de 2023! Am reconfigurat spațiul în așa fel încât să putem menține programul într-un singur schimb, în condițiile creșterii numărului de clase.

Sunt convinsă că, punând tot sufletul în ceea ce fac, cu dragoste de copii și cu dorința vie de a oferi cele mai bune condiții pentru a obține cele mai bune rezultate, cu muncă și pasiune, voi reuși împreună cu voi să transformăm școala noastră într-un templu al educației și, totodată, într-un loc unde copiii să vină cu drag și să se simtă minunat, să fie în siguranță și să crească frumos, OAMENI de calitate.

                                           Dragi colegi, dragi elevi și stimați părinți,                                                                  sunt fericită și onorată să fiu alături de voi!

DIRECTOR ADJUNCT

Prof.  Mihaela Cristina DĂNILĂ

„Când învățătorul reunește în inima sa dragostea de profesiune și dragostea de elevi, putem spune că este un învățător desăvârșit”

Lev Tolstoi

Sunt profesor de biologie în această școală din anul 1990,  când am absolvit Facultatea de Biologie din cadrul Universității București.

Iubesc această profesie și această școală. Aici am luat primul catalog sub braț, aici am fost dirigintă pentru prima oară,  la o clasă a V-a pe care nu am uitat-o nici până acum. Am dăruit tot ce am avut mai bun elevilor acestei școli, pasiunea mea pentru natură, dragostea pentru animale, grija pentru mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră. Într-un cuvânt, respectul pentru Viață!

Mi-am perfecționat calificarea urmând nenumărate cursuri de perfecționare și dezvoltare personală și profesională, mi-am luat gradele didactice,  și în anul 2002 am devenit director adjunct,  formând o echipă managerială  împreună cu doamna Gabriela Toader. Când conduci o școală ai alte responsabilități,  toată viața ta se schimbă, nu mai ești mamă doar pentru copilul tău, ești mamă pentru copiii unei școli întregi. Eu așa am perceput cei 10 ani de directorat, până în anul 2012.

Încet, încet, școala cu tablă și cretă a devenit școala cu table inteligente, cu internet și PC -uri în fiecare clasă. Din 2021 colegii mei au considerat că postul de director adjunct este  din nou potrivit pentru mine și m-am prezentat la concurs. Îmi doresc să nu dezamăgesc pe nimeni, nici de data aceasta,  să fac pentru copiii școlii și părinții lor, pentru colegii mei, tot ce îmi va sta în putință ca profesor și ca director, să schimbăm mentalitatea de “școală de periferie” prin atragerea oamenilor de valoare, cu dorința de schimbare în bine a Școlii nr. 41.

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

este organ de conducere al unităţii de învăţământ.

Consiliul de administraţie al Școlii Gimnaziale nr. 41 este format din 11 membri:

5 cadre didactice, printre care directorul,

un reprezentant al primarului,

2 reprezentanţi ai consiliului local

3 reprezentanţi ai părinţilor.

Directorul unităţii de învăţământ este preşedintele consiliului de administraţie.

Audiențe director

Vă rugăm să solicitați audiență prin mesaj scris pe whatsapp la numărul 0760054347 sau prin formularul de contact.

Vă rugăm să menționați în mesaj numele dumneavoastră, numele și clasa/grupa copilului.

Veți fi contactați în cel mai scurt timp pentru a stabili de comun acord ziua și ora audienței.

Audiențe director adjunct

Marți 14:30 – 16:30

Vineri 14:00 – 16:00