Cadre didactice

//Cadre didactice
Cadre didactice2024-01-08T21:31:29+02:00

Profesori învățământ primar

Ioana Alexandra CÎRSTIAN

Profesor învățământ primar, grad didactic II

Sunt învățătoare a Școlii Gimnaziale nr 41 din anul 2007.

Iubesc foarte mult copiii, îmi place sa fiu apropiată de elevii mei și am reușit, cu fiecare generație, să creez o legătură puternică între noi.

Mirela PREDA

Profesor învățământ primar

Sunt învățătoare in aceasta unitate școlara de 25 de ani. Sunt un om vesel, prietenos, care iubește foarte mult copiii.

Tatiana Maria ION

Profesor învățământ primar, grad didactic II

Portretul meu de profesor este definit de: creativitate, stil didactic orientat către nou, un amestec de seriozitate și umor, educație bazată pe respect, spirit democratic și o inepuizabilă iubire pentru copii.

Flori VASILE 

Profesor învățământ primar

Sunt învățător la Școala Gimnazială nr. 41 din anul 1997. Am ales această profesie deoarece sunt dependentă de copii, de zâmbetele lor, de inocența lor și de tot ceea ce transmit ei. Școala Gimnazială nr. 41 este a doua mea casă. Colegii mei, părinții și elevii îmi sunt a doua familie. La fel ca într-o familie, aștept cu drag și cu nerăbdare să merg în fiecare dimineață în a doua mea casă, adică la școală. Aici aștept și copilul dumneavoastră!

Luiza Rebeca DOBRINOIU

Profesor învățământ primar, Definitiv

Am ales această profesie deoarece îmi doresc să îi ajut pe copii să iubească școala, să vină cu drag și plăcere la școală pentru a își dezvolta capacitățile și deprinderile astfel încât să poată face față societății în care vor ieși.

Violeta GAVRILESCU

Profesor învățământ primar, grad didactic II

Sunt un cadru didactic foarte bine pregătit, cu experiență, dedicat profesiei pe care mi-am ales-o. Sunt o fire sociabilă, veselă, iubesc foarte mult copiii și încerc în permanență să folosesc diferite strategii didactice prin care să-i fac pe copii să învețe și să vină cu drag la școală. Am reușit întotdeauna sa dezvolt relații armonioase atât cu elevii mei, cât și cu părinții acestora.

Adina Maria CHIATĂ

Profesor învățământ primar, definitiv

Sunt o fire empatică, sinceră, caldă, veselă și răbdătoare. Am multă iubire de oferit copiilor, îmi place să le fiu partener în învățare și să descopăr împreună cu ei, într-un mod inedit, lumea înconjurătoare.

Laura Lăcrămioara BĂDICĂ

Profesor învățământ primar

Sunt în această școală din anul 2009.
Sunt o fire răbdătoare, calmă, entuziasta, sociabila căreia ii place sa creeze un mediu plin de căldură pentru elevi.
Mî bucură nespus rolul de călăuză al copiilor pe drumul numit „viață „.

Diana TODORAN

Profesor pentru învățământul primar, definitiv

Sunt un dascăl vesel, răbdător și blând serios și exigent când este nevoie.

Nicoleta DUMITRU

Profesor pentru învățământul primar, definitiv

Profesez din 1996 în această școală. Deschisă la nou, empatică și dornică de a mă perfecționa. Îmi place ceea ce fac, îmi plac copiii. Am o relație deosebită cu elevii, părinții dar și cu colegii. Nu este ușor să lucrezi cu copii, dar zâmbetul lor sincer te ajută să continui lupta. Un profesor este un modelator de caracter și mai ales de suflete. Un copil își va aduce aminte, întotdeauna, de persoana care „i-a pus stiloul în mână”.

Claudia CONSTANTIN

Profesor pentru învățământul primar, definitiv

Sunt un om cald si empatic.
Ca învățătoare îmi doresc să îmi transform elevii în oameni mari! Să descoperim împreună această frumoasă lume, iar experiențele trăite, învățate și încercate să le formeze și desăvârșească personalitatea și caracterul.
Mă bucură rolul de călăuză al acestor copilași și faptul că pot fi parte din procesul lor de creștere și educare.

Profesori de specialitate

Limbă și comunicare

Marilena TOADER

Profesor limba și literatura română

Un dascăl al cărui deziderat este acela de a-i face pe învățăceii săi să se înalțe într-un „aer mai curat, care este gândul”.

Sabina COMAN

Profesor limba și literatura română

Sunt un profesor dedicat drumului pe care l-am ales, acela de a fi un mentor și sprijin elevilor mei în dezvoltarea lor intelectuala și personala.

Georgiana Valentina RALEA

Profesor limba și literatura română

Profesor limba latină

O minte strălucită vine la pachet cu o personalitate armonioasă. Pe lângă lecțiile de limba și literatura română, îmi doresc să le pot preda elevilor mei lecții despre sinceritate, onestitate, altruism, încredere în sine, curaj, perseverență și ambiție.

Melania MATACHE

Profesor limba engleză, definitiv

Pentru mine lucrul cu copiii este o provocare, uneori chiar distractivă, dar și o sarcină serioasă care necesită multă responsabilitate.

Mihaela IORDACHE

Profesor limba engleză

„Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat…”

Ion Creangă

Ioana Sorina VLĂDESCU

Profesor limba engleză

„Every new language we speak opens new possibilities. ” (Ali Anthony Bell)

Aurelia Elena ROȘU

Profesor limba franceză

Unul dintre principiile la care țin foarte mult în activitatea didactică se bazează pe ideea conform căreia „menirea unui profesor nu este să creeze elevi asemenea imaginii lui, ci să-i ajute pe aceștia să-și creeze propria lor imagine.”

Matematică și științe

Gabriela TOADER

Profesor matematică și fizică, grad didactic I

Doresc să îndrum căutarea plină de bucurie a fiecărui copil, spre a-și atinge potențialul intelectual, spiritual, social și emoțional, într-o comunitate suportivă, care îngrijește și încurajează învățarea.

Camelia Iuliana BOIAN

Profesor matematică, grad didactic I

Interesul pentru matematică se naște și se dezvoltă în același timp cu înțelegerea și descoperirea tot mai precisă a adevărului. Vreau să ofer tinerilor rațiunea de a căuta răspunsuri, nu doar matematic ci și în alegerea drumului viitor.

Daiana Ionica PÂRVAN

Profesor matematică

Urmărește stelele , dar rămâi întotdeauna cu picioarele pe pământ.

Andreea SUCIU

Profesor fizică

„Un profesor își pune amprenta asupra eternității, el nu poate ști niciodată cât de departe ajunge influența lui.”

Henry Brooks Adams

Magdalena TOTH

Profesor chimie

„Nu există artă mai frumoasă decât arta educației. Pictorul și sculptorul fac doar figuri fără viață, dar educatorul crează un chip viu. Uitându-se la el, se bucură și oamenii, se bucră și Dumnezeu”

Sfântul Ioan Gură de Aur

Cristina Mihaela DĂNILĂ

Profesor biologie, grad didactic I

„Când învățătorul reunește în inima sa dragostea de profesiune și dragostea de elevi, putem spune că este un învățător desăvârșit”

Lev Tolstoi

Om și societate

Adrian NICOLAE

Profesor istorie, grad didactic I

De-a lungul carierei m-am ghidat după maxima antică „Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm” și cred ca aceasta e calea de urmat și mai departe. Să am elevi care își amintesc de mine la mulți ani de la absolvire e un lucru deosebit și care mă încurajează să merg mai departe.

Elena NIȚĂ

Profesor geografie

Tot ce-ți propui în viață se obține prin perseverență!

Cristina OPREA

Profesor geografie, grad definitivat

Sunt un profesor serios, care îmbină utilul cu plăcutul și imprimă elevului dorința de cunoaștere și spiritul de competiție.

Preot Daniel SAMSON

Profesor religie ortodoxă

“Copiilor, ascultați pe părinții voștri întru toate, căci aceasta este bine-plăcut Domnului”.

Coloseni 3,20

Mariana CRISTEA

Profesor titular religie ortodoxă

Îmi propun ca prin cunoștințe și interacțiune elevii să cunoască importanța iubirii aproapelui, menirea și modalități de a ne face simțită prezența pe Pământ.

Georgiana COPOIU

Profesor consilier școlar, debutant

Am ales să fiu profesor, deoarece îmi doresc să le transmit elevilor pasiunea pentru cunoaștere și să simtă că pot realiza orice își propun. Consider că educația unui copil nu poate fi făcută fără pasiune. Atunci cand ai pasiune și entuziasm poti transmite si mesajul educațional.

Gabriel Constantin GRISARU-BERBINSCHI

Profesor științe socio-umane, definitiv

Consider că a-i învața pe ceilalți, înseamnă să ne învățăm pe noi înșine, de aceea, pentru mine cariera didactică reprezintă dorință de învățare și evoluție continuă, elevii și profesorul fiind membrii ai aceleași echipe.

Gavrilă ZAGRAI

Profesor educație financiară

Am învățat că inima nu e vie dacă pulsează doar sânge, ci și dragoste….  Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci!

Arte

Cătălina FOLEA

Profesor educație plastică

Viziunea și țelul meu, ca artist plastic și profesor, este de a dovedi că „Fiecare copil este un artist, provocarea fiind ca ei sa rămână artiști și când vor creste mari.”

Raluca PREDA

Profesor educație plastică

Fiecare copil este un artist. Rolul artelor plastice este de a dezvolta creativitatea, de a sensibiliza sufletul şi de a păstra spiritul ludic.

Mihaela REITER

Profesor educație muzicală

Îmi iubesc meseria pentru că iubesc, în egală măsură, copiii și școala.

Educație fizică și sport

Bogdan Severin COTOARĂ

Profesor educație fizică și sport, definitiv

Sportul înseamnă sănătate!

Andrei Mihai MATEI

Profesor educație fizică și sport, definitiv

„Sportul ne unește!”

Silviu Adrian COJOCARU

Profesor educație fizică și sport, definitiv

Muncește azi mai mult decât ieri!

Tehnologii

Mircea Octavian Marinescu Ghemeci

Profesor Tehnologia Informației și Comunicării (TIC), definitiv

Sunt pasionat de tehnologie și doresc să transmit mai departe pasiunea mea elevilor.

Gabriel Constantin GRISARU-BERBINSCHI

Profesor Educație tehnologică și aplicații practice

Consider că a-i învăța pe ceilalți, înseamnă să ne învățăm pe noi înșine, de aceea, pentru mine cariera didactică reprezintă dorință de învățare și evoluție continuă, elevii și profesorul fiind membrii ai aceleași echipe.